KBOheader nieuw

Beste KBO leden.

Omdat het Coronavirus zich in Nederland steeds verder verspreidt, heeft de overheid de nodige maatregelen verder aangescherpt. Vooral voor senioren wordt aangeraden om grote groepen te vermijden en sociale contacten te beperken. Onze leden zijn nu eenmaal ouder en lopen daarom een groter risico dan de jongeren. Het is daarom ook dat onze landelijke KBO-PCOB organisatie dringend geadviseerd heeft alle niet-noodzakelijke bijeenkomsten en contacten voorlopig op te schorten. Het bestuur neemt dit advies serieus en heeft daarom alle activiteiten, zowel binnen als buiten met onmiddellijke ingang stilgelegd tot 20 april.

We snappen dat dit een ingrijpende maatregel is, maar we vertrouwen erop dat iedereen zal begrijpen dat ook wij elk risico moeten uitsluiten en ons steentje moeten bijdragen om de bestrijding van deze ziekte samen met alle andere mensen in Nederland aan te pakken.

Wel willen wij u vragen om extra zorg te hebben voor ouderen in uw omgeving, die juist nu een nog grotere kans hebben op vereenzaming. Misschien dat u wat vaker een oogje in het zeil kunt houden door een belletje of even langs te gaan.

Namens het bestuur,

Martin Arntz, voorzitter