KBOheader nieuw

Alle stemmers “Rabobank ClubSupport” Bedankt!Wij mochten een cheque van maar liefst € 922.23  in ontvangst nemen.

Een geweldig mooi resultaat!

Thema middag Rabobank en "Self Sjold".

Hebt u 27 november al in uw agenda genoteerd? Dan hebben we een themamiddag, waarbij De Rabobank de toekomstige plannen rondom het bankwezen uiteen zal zetten met aansluitend het TheaterThema “Zelf Sjöld”. Dit project is mogelijk gemaakt door Kansfonds en de provincie Limburg. Kansfonds staat voor samenleving waarin mensen omzien naar elkaar, zodat kwetsbare mensen niet buitengesloten raken.

Wilt u zich aanmelden voor deze themamiddag dan kunt u zich opgeven voor 7 november bij Anja Jansen 0485-341876 en/of Anny Clevers 0485-342060.

Vanaf 13.15u is er inloop. Aanvang is om 13.30u – 16.30u in De Lieke Martens zaal in Den Asseldonk.

 

Belangrijk Nieuws. Let op!!

Bent u ook lid van de Rabobank?
Binnenkort krijgt u als lid van deze een inlogcode om te kunnen stemmen op een organisatie, die u een warm hart toedraagt.

Want evenals in voorgaande jaren wordt ook dit jaar de Rabobank ClubSupport georganiseerd. Het vorige jaar hebben veel leden van onze afdeling hun stem gegeven aan KBO Bergen.
Let op:  Dit jaar zijn we mogelijk per abuis Bond voor Ouderen Bergen genoemd.

Wij zijn u daarvoor zeer erkentelijk. Hopelijk stemt u dit jaar weer op ons. Vanaf 27 september t/m 11 oktober is dat dan mogelijk. Alvast onze hartelijke dank voor uw ondersteuning.

KBO Bergen op de bloemetjestoer

Leden van KBO Bergen bezochten op deze zonnige nazomerdag 20 september vaste plantenkwekerij Lucassen in Afferden. Na een interessante powerpointpresentatie over dit bedrijf brachten de KBO-leden met de huifkar van Sjonnie een bezoekje aan enkele percelen waar de vaste planten worden gekweekt. En alhoewel de meeste planten hun mooiste kleurenpracht al hadden verloren viel er tijdens de huifkartoer voor de KBO-leden nog volop te genieten van de uitgestrekte bloemenvelden.

Lees meer

10-jarig Jubileum Computerclub

Op dinsdag 17 september hebben we ons 10-jarig jubileum gevierd.
We kwamen om 14.00 uur bij elkaar bij de familie Boetselaers aan de Siebengewaldseweg te Nieuw-Bergen.
Hier begonnen we met koffie en vlaai en het werd al meteen duidelijk dat het heel gezellig zou worden.
Na de vlaai genuttigd te hebben begaven we ons naar buiten om te klompgolven.
Na veel gefilosofeer hoe dat spel gespeeld moest worden en hulp van de familie Boetselaers konden we dan eindelijk aan de slag. Sommigen hadden al buikpijn van het lachen.
Het was een heel ontspannen sfeer en we hadden veel plezier. (zie foto’s.)
Toen we eindelijk het parcours afgelegd hadden sprong er iemand uit als de enige echte winnaar en dat was Gerrie Creemers.(foto)

Lees meer

Vrijwilligersmiddag

Vrijdag 13 september werden onze vrijwilligers van de KBO in het zonnetje gezet. Dit jaar een gezellige brunch in de Beachclub te Well. De middag werd omlijst met muziek van Carlos Grol. Ook werden de kunstclub en de computerclub iets aangebooden omdat zijn beiden 10 jaar bestaan. Het was een gezellige middag. Foto's via deze link en in het fotoalbum