KBOheader nieuw2023

Leden voor leden

Ook de ruïne van kasteel Bleijenbeek was in de tocht opgenomen. Wat later dan gepland bereikten we “de Klaproos” in Siebengewald, onze pleisterplaats, waar we werden getrakteerd op een of twee kopje(s) koffie/thee met een heerlijke punt Limburgse vlaai. Vriendelijk personeel liep rond om snel alle deelnemers van de traktatie te voorzien. 
Na deze stop werd de grens gepasseerd. Wat opviel was de gedisciplineerdheid van onze oosterburen. Netjes wachten tot onze stoet gepasseerd was. Gezien de reacties van degenen, die hier aan deelgenomen hebben, kunnen we met recht vaststellen dat het succes opnieuw overweldigend was.
Door de boswachter Erik KLeeven van de gemeente Bergen werd het mogelijk om te genieten van de prachtige omgeving.
KBO Bergen dankt dan ook alle vrijwilligers, die het mogelijk hebben gemaakt dat onze senioren genoten hebben. De dank gaat dan ook uit naar de chauffeurs, verkeersregelaars, de hulpverleners, de boswachter, die ervoor zorgde dat het gebied toegankelijk werd voor alle auto’s. Maar vooral Theo Jaspers die, zoals elk jaar, de route had uitgezet verdient alle lof. Theo gaf wel duidelijk aan dat hij in gesprek was met mensen, die zijn ta(a)k(en) konden en wilden overnemen. Voor diegenen, die hem willen assisteren om het vervolgens over te nemen, heeft hij de lat hoog gelegd.
Opnieuw was alles meer dan voortreffelijk geregeld en Theo kreeg dan ook een oorverdovend applaus voor zijn inzet.

Ernst de Vries,
Voorzitter KBO afdeling Bergen

Bezoekers

3467638
20-04-2024 19:01