KBOheader nieuw
OSense O-Sense

Beste leden van de KBO,

In overleg met dhr. Vossen van Limburgs Landschap en Erik KLeeven van de gemeente Bergen werd het mogelijk om te genieten van de prachtige omgeving. Ook mochten we vanuit de auto’s rondrijden over het terrein van de firma Laarakker groenteverwerking in Well, waarbij ook nog elke auto gewogen werd op de weegbrug.

Onderweg werd een stop gemaakt bij “Taste&Go” te Wellerlooi, alwaar alle deelnemers werden getrakteerd op een of twee kopje(s) koffie/thee met een heerlijke punt Limburgse vlaai. Vriendelijk personeel met ondersteuning van onze vrijwilligers liepen rond om snel alle deelnemers van de traktatie te voorzien.

KBO Bergen dankt de vrijwilligers: chauffeurs, verkeersregelaars, de hulpverleners, de boswachter, die ervoor zorgde dat het gebied toegankelijk werd voor alle auto’s, maar vooral Gerda en Theo Jaspers die zoals elk jaar de route hadden uitgezet.

Alles was meer dan voortreffelijk geregeld en zowel Gerda als Theo kregen een oorverdovend applaus voor hun inzet.

Wanneer er nog meer foto's zijn gemaakt, graag sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ernst de Vries,

Voorzitter KBO afdeling Bergen