KBOheader nieuw2023

Themamiddag 28 mei “Sta eens stil, bij wat is en komen gaat”

Het Toon Hermans Huis team Bergen zal op deze middag vertellen wat zij kan betekenen als u in uw thuissituatie geconfronteerd wordt met kanker.
Maria Stroeken: “kanker is een ingrijpende ziekte, graag licht ik op deze middag toe, wat ons team kan betekenen voor de mens met kanker en voor hun naasten. Onze slogan: Kanker, wat nu? Wij zijn er voor u”!

Ell Jans van “Atelier Biezonder” zal haar werk aan u presenteren en toelichten.
Ell: “BIEZONDER, kleren vertellen een verhaal, met een lach en een traan…
Een tastbare herinnering, gemaakt van kleding van dierbaren.
Het verdriet kan ik niet wegnemen maar een tastbare herinnering zoals: een herinneringsdeken, kussen, knuffel en zoveel meer gemaakt van kleding van iemand die je lief is kan troost geven in jouw rouwproces”.

Jouw levensverhaal voor altijd vastleggen voor je nabestaanden. Hierover zal Tineke Vermeulen u meer vertellen.
Tineke: “Het is fantastisch om mensen te helpen hun herinneringen en ervaringen door te geven.
Wat is er mooier dan je nog kleine of ongeboren kleinkind de mogelijkheid te kunnen bieden kennis te maken met oma, die jammer genoeg niet meer in leven is”.

Als deze drie onderwerpen u aanspreken, kom dan 28 mei naar Den Asseldonk. Wij hopen op een geweldige opkomst. Vervoer hoeft geen probleem te zijn. U kunt desgewenst gebruik maken van de buurtbus. Als u dit wilt, is opgave bij de buurtbus wel noodzakelijk.

Plaats:  De Lieke Martenszaal in Den Asseldonk 
Aanvang: 14.00 uur
Voor KBO-leden is de themabijeenkomst gratis. Voor niet leden bedragen de kosten €3,00

Om goed voorbereid te zijn op uw komst willen wij graag dat u zich voor 22 mei aanmeldt.
Dit kan bij: Anny Clevers, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoon 0485-342060/06-12877834 of bij Anja Jansen, telefoon 0485-341876