KBOheader nieuw2023

Stevig staan Bergen

Wat is het? Zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat willen we toch allemaal? Gewoon de dagelijkse dingen blijven doen, zoals de boodschappen of een bezoekje aan familie of vrienden. Het valpreventieprogramma Stevig Staan helpt mensen van 70 jaar en ouder om het risico op vallen te verminderen en zo hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te behouden of zelfs te vergroten.

Hoe werkt het?
U kunt meedoen met Stevig Staan als u:                                            

  • 70 jaar of ouder bent;
  • thuis woont;
  • 15 minuten met of zonder hulpmiddel kunt lopen;
  • het afgelopen jaar bang bent geweest om te vallen, of gevallen bent.

Wat moet ik doen? 

De komende 5 jaar vinden in de gemeente Bergen verschillende bijeenkomsten plaats.
Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we u meer over Stevig Staan en kunt u een persoonlijke balanstest doen.
Zo weet u meteen of Stevig Staan iets voor u is.

Wanneer?

Maandag 11 september van 15.00 – 17.00 bij Sporthal Den Asseldonk in Bergen.

Aanmelden kan BIJ ANNY CLEVERS TEL. 06-12877834 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

ANJA JANSEN TEL. 0620496323, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht U vervoer nodig hebben om bij Sporthal Den Asseldonk te komen, geef dat bij uw aanmelding even door. Deelname = GRATIS!

Voor meer informatie over het programma Stevig Staan kijk op de website www.stevigstaan.nu of neem contact op met de lokale projectleider Maloe Janssen: 0682756064 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekers

2814087
10-12-2023 01:04