KBOheader nieuw2023

Simone Gerono-van Bun per 1 september nieuwe directeur van KBO Limburg

In oktober gaat onze directeur Hans Hollanders met pensioen. Dat betekent dat er een opvolger voor Hans moet komen. En die hebben we gevonden! Graag stel ik aan jullie voor: Simone Gerono-van Bun.

Voor velen zal Simone geen onbekende zijn. Ze is adviseur sport, bewegen en gezondheid bij het Huis voor de Sport Limburg en al jaren actief voor senioren vanuit het Meer Bewegen voor Ouderen, het MBvO. Haar drijfveer daarbij is ‘kwaliteit toevoegen aan het leven van senioren’. Die drijfveer sluit heel goed aan bij wat wij bij, en vanuit de KBO doen, en waar wij voor staan.

Simone is goed ingevoerd in het provinciale gebeuren, als coördinator van het provinciaal steunpunt MBvO en van JOGG (Gezonde jeugd, gezonde toekomst). Ze heeft bovendien ervaring in de samenwerking met gemeenten en op het gebied van fondsenwerving.

Het Bondsbestuur is ervan overtuigd dat Simone Gerono de juiste competenties heeft om Hans Hollanders op te volgen. Ze treedt per 1 september in dienst. Hans is vanaf dat moment directeur af, maar blijft langszij tot 15 oktober om Simone her en der te introduceren en wegwijs te maken binnen onze KBO.

Simone is gisteren tijdens de Algemene Vergadering voorgesteld aan de afdelingen. Van harte welkom en veel succes als directeur van KBO Limburg!

Marcel Ballas
Voorzitter