KBOheader nieuw

Belangrijk Nieuws.

 

Bent u ook lid van de Rabobank? Binnenkort krijgt u als lid van deze een inlogcode om te kunnen stemmen op een organisatie, die een warm hart toedraagt.

Want evenals in voorgaande jaren wordt ook dit jaar de Rabobank ClubSupport georganiseerd. Het vorige jaar hebben veel leden van onze afdeling hun stem gegeven aan KBO Bergen. Wij zijn u daarvoor zeer erkentelijk. Hopelijk stemt u dit jaar weer op ons. Vanaf 27 september t/m 11 oktober is dat dan mogelijk. Alvast onze hartelijke dank voor uw ondersteuning.

Bedevaart Kevelaer

Op donderdag 15 augustus  is er weer de traditionele “BEDEVAART KEVELAER

De viering wordt verzorgd door Pastoor Janssen en is om 15.00 uur in de Kerzenkapelle.
De planning is tevens dat we “KRUUDWIS” meenemen. Dit wordt in de Edith Steinkapel op woensdag 14 augustus in het OCB klaar gemaakt. Hiervoor zoeken we nog een paar vrijwilligers ook voor het plukken van bloemen etc.
Voor de fietsers: We vertrekken om 13.00 uur bij Den Asseldonk”.
Mocht u nog plaats hebben in de auto en u kunt iemand meenemen geef dit dan even door Anny Clevers tel.0342060.
Dat geldt ook voor het maken van de Kruudwis. Graag contact opnemen met Anny Clevers.

Een waardig levenseinde

Onder deze naam is binnen onze KBO afdeling een werkgroep actief. De afgelopen twee jaar heeft deze werkgroep een aantal bijeenkomsten georganiseerd rond het thema euthanasie en palliatieve zorg. Uit deze bijeenkomsten zijn ook gespreksgroepen voortgekomen, waarin met elkaar gesproken wordt over belangrijke levensvragen, die mensen bezig houden als ze ouder worden. Hierbij komen vragen aan de orde zoals; zingeving, het proces van verlies-en rouwverwerking maar ook de vraag: “hoe kunnen we waardig ouder worden”. Wilt u deelnemen aan een van deze gespreksgroepen of informatie hierover, dan kunt u contact opnemen met Martin Arntz, voorzitter werkgroep Waardig Levenseinde.

Telefoon: 341631
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Darten

Iedere donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in de Asseldonk.

Toegang gratis

Schilderen

Locatie  Edith Steinkapel (OCB)

13:30-16:30 uur

Contactpersoon: Rosi Moorrees 0485-341822