KBOheader nieuw

Gastenboek

Heeft u een berichtje wat u graag met  ons en anderen wilt delen? Bijvoorbeeld een reactie op een activiteit, themamiddag of evenement of heeft u een idee? 
Stuur dit dan naar wDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uw bericht wordt dan door de webmaster geplaatst in dit gastenboek.
Wij willen op deze manier voorkomen dat er allerlei spam op deze Gastenboekpagina terecht komt.

Hartelijk dank voor uw suggesties en medewerking.”

Cunera van Grootel

De “Expositie eigen werk” was een groot succes. Zowel voor de deelnemers als voor de bezoekers. De filmpjes en foto’s op de site heb ik met plezier bekeken. Ik heb nu toch maar besloten om lid te worden!

Cunera van Grootel

12-11-2014

Harrie Koppes

Filmpjes 'Bergen 1957

Wat leuk om deze filmpjes te ondekken. Werd getipt door een vriend. Zie op de film mijn eigen grootouders, moeder en zussen voorbij komen. Ik was zelf nog niet geboren. Kan alleen deel één en twee zien, bij de andere delen krijg ik een mededeling dat ik een vriendverzoek moet honoreren. Kan niet zien wat ik moet doen? Weet iemand dat? Groet Harrie Koppes, Bennekom

Elly van Hees

Samenwerking

Heel graag wil ik iedereen hartelijk danken, voor het vertrouwen wat ik mag ervaren bij mijn bezigheden voor onze geweldige club. De samenwerking is zo fijn, dat het mij in ieder geval veel energie geeft, om hier mee door tegaan. Ik ben er trots op, lid te zijn van deze fijne bond voor ouderen. 

Webmasters

Historische filmpjes

Onze excuses voor het ongemak. De filmpjes zijn nu door iedereen te bekijken. Hartelijk dank voor uw reactie.

Huub Houben

Website

Ik heb eens gekeken naar jullie website Dit ziet er goed uit. Een frisse uitstraling, veel informatie en keurig gerubriceerd.Wij maken tot nu toe alleen gebruik van de ruimte bij de website van de KBO. De website van jullie heeft toch wel iets extra's. Succes ermee verder. Huub Houben Secretaris van de seniorenvereniging St. Ambrosius Heel

Piet Lansu

Workshop Picasa

Donderdag heb ik de eerste les van picasa bijgewoond en ik moet zeggen dat de cursusleider (Henk) zeer goed was in zijn uitleg hierover. Er zijn nog wel enkele vraagjes, maar dat komt wel goed in een van de volgende bijeenkomsten. Mogelijk is dit een aanrader voor ieder die wat met fotobewerking wil doen. Piet.