KBOheader nieuw

Mag ik me even voorstellen als nieuwe voorzitter van de KBO Bergen

Mijn naam is Betsie Linsen-Lemmen, geboren en opgegroeid in Bergen als oudste dochter in een gezin van 7 kinderen. Ik ben getrouwd met Ger, samen hebben we een tweeling Elke en Wout en we zijn de trotse opa en oma van Jord en Bo.

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als praktijkondersteuner (POH) in huisartsenpraktijk Maasoever waar ik me met name richt op ouderen en chronisch zieken. Als vrijwilliger ben ik actief binnen het bestuur van Alzheimer Noord Limburg, Bergen Dementievriendelijk, het Alzheimercafe en de avondwake groep van onze parochie.

Uit bovenstaande blijkt dat ik op meerdere gebieden betrokken ben bij ouderen, zorg en welzijn en ik vind het een eer gevraagd te worden om als jonge senior het KBO bestuur te versterken.

Samen met de mede bestuurders wil ik graag bouwen aan een vereniging waar ook de jonge senior zich thuis voelt. De thema’s en activiteiten voor deze doelgroep zijn natuurlijk een uitdaging; met elkaar wil ik deze uitdaging graag aangaan. Zelf heb ik zoveel geleerd van oudere mensen, zij hebben zoveel te bieden maar omgekeerd kunnen wij die ouderen ook het nodige bieden. Hoe mooi is het dan om elkaar te ondersteunen en te versterken, zeker in deze tijd waar we meer op elkaar zijn aangewezen. We gaan en moeten het samen doen daarvan ben ik overtuigd. Als we dit kunnen uitstralen binnen het KBO dan ben ik een beretrotse voorzitter van zoveel leden > 55 jaar.

Betsie

Bezoekers

462156
12-08-2022 17:29