KBOheader nieuw

Kerstboodschap van het bestuur

In oktober namen we ook afscheid van Pastoor Jo Janssen, die van zijn welverdiende rust gaat genieten. Ruim 20 jaren was hij als een echte herder, die waakte over zijn kudde en die altijd klaar stond als iemand een beroep op hem deed. Ook als KBO zijn wij hem heel veel dank verschuldigd. Inmiddels hebben we ook kennis gemaakt met de nieuwe herder Rick Blom, die zich met zijn jeugdig enthousiasme als een waardig opvolger heeft gepresenteerd.

En weer staan de feestdagen voor de deur. Feestdagen, die ook dit jaar door alle beperkingen minder feestelijk zullen zijn dan we voorheen gewend waren, maar die we met wat extra aandacht voor elkaar toch zeer waardevol kunnen laten zijn. 

Al is ook dit verenigingsjaar niet zo mooi geworden als we eerder gehoopt en verwacht hadden, laten we vooral toch met een positieve blik naar de toekomst blijven kijken, elkaar niet uit het oog verliezen en blijven omzien naar elkaar.

In deze gedachte wil ik jullie allen namens het bestuur van de KBO een gezond en zalig Kerstfeest wensen en een voorspoedig Nieuwjaar.

Martin Arntz, voorzitter

Bezoekers

047724
27-06-2022 01:52