KBOheader nieuw
OSense O-Sense

Is onze gemeente seniorvriendelijk?

Laat ons weten of de gemeente ook aan speerpunt 4 “digitalisering zonder uitsluiting” voldoende aandacht besteedt. Stuur uw reactie naar het secretariaat.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uw opmerkingen worden meegenomen in het overleg met de gemeente. 

  • faciliteert voorzieningen voor het aanleren en onderhouden van digitale vaardigheden en benut hierbij de kennis en activiteiten van de ouderenorganisaties zelf.
  • gebruikt een mix van communicatiemiddelen, zoals filmpjes bij laaggeletterden.
  • geeft (digi-)hulp achter de voordeur of dichtbij huis, al dan niet via   seniorenorganisaties.
  • zorgt voor dienstverlening en informatie die voor iedereen toegankelijk zijn. Naast online contact is ook schriftelijk of telefonisch contact mogelijk, zonder daarvoor extra te hoeven betalen.Denk aan het opvragen van de afvalkalender, maar ook aan het aanvragen van een parkeervergunning of het verlengen van een paspoort.
  • benut domotica bij nieuwbouw en bestaande bouw, in afstemming met senioren/gebruikers zelf.

Verder nieuws 

Als bestuur zijn we nog steeds op zoek naar uitbreiding.
Wilt u geen zitting nemen in het bestuur, maar wel ondersteuning bieden bij de verschillende activiteiten, dan bent u ook van harte welkom. Geef u dan op bij onze secretaris of een ander bestuurslid.

Op dit moment zijn we bezig met het actualiseren van het GROENE BOEKJE.

De agenda is zoals u ziet volledig vernieuwd. Alle activiteiten zijn er in opgenomen.
Wijzigingen of correcties graag doorgeven bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.