KBOheader nieuw2023

Dagtocht leden voor leden

Op vrijdag 12 mei was er weer het jaarlijkse uitje leden-voor-leden.

Om 13.00 uur werd iedereen die zich had opgegeven opgehaald aan huis. Bij den Asseldonk was het gezamenlijke vertrekpunt, hier kregen de chauffeurs de route uitgelegd en een versnapering voor iedereen in de auto. De vrijwillige verkeersregelaars Twan, Piet, Sjaak en Mario , de EHBO professional Nel waren allen aanwezig. Boswachter Eric reed met zwaailicht voorop door de prachtige omgeving waar je normaal niet met de auto mag komen!
Het mooie lente groen en het rijden rondom het historische kasteel Bleijenbeek in Afferden was genieten. Daarna richting Siebengewald om bij de Beltweg over te steken naar Duitsland. Om 14.45 uur was iedereen welkom voor koffie met echte Limburgse vlaai in de Klaproos. De leden werden welkom geheten door voorzitter Betsie.
Theo Jaspers werd nog speciaal in het zonnetje gezet en bedankt voor de organisatie van deze dag en dat al vele jaren. Nu heeft Theo het stokje overgedragen aan Hans Hermsen en Stephan Neijenhof. Na het voorstellen van Hans en Stephan en nogmaals dank aan Theo werd dit met een met een daverend applaus ondersteund.
Iedereen was enthousiast en ik hoorde dat mensen hadden genoten van de vele vergezichten: herinneringen kwamen boven van vroegere fietstochten en wandelingen.

Elkaar ontmoeten en het samenzijn dat is wat het KBO hoog in het vaandel heeft. Het was een stralende lentedag - maar de leden straalden ook.! Om ongeveer 17.00 uur werd iedereen weer thuisgebracht en we kunnen terugzien op een dag met een gouden randje.

 

Bezoekers

2814245
10-12-2023 01:56